Pályázati kiírás

A legfontosabb információk a pályázat menetéről és a technikai feltételekről
Belépés és
regisztráció
Az új pályázóknak a "Regisztráció" gombra kattintás után lehetőségük van a pályázati rendszerbe való regisztrációra és pályázati anyag feltöltésre. Akik már a korábbi évekről rendelkeznek regisztrációval, a "Belépés" gombra kattintva, a jelszó és felhasználónév megadásával be tudnak lépni. Elfelejtett jelszó esetén a regisztrációkor megadott e-mail cím vagy felhasználónév megadásával lehetőség van új jelszó kérésére, ebben az esetben sem szükséges az újbóli regisztráció. A kérés elküldését követően az eContest rendszer e-mailben elküld egy linket a megadott e-mail címre, amely segítségével beállítható az új jelszó.
Nevezési
feltételek
Pályázni 2014. január 1. és december 31. között készült képekkel lehet az egyedi képek és a képriport kategóriában. Ez az időbeli korlátozás nem érvényes a többi sorozat-kategóriára, ahol több éven átívelő anyagokat is elfogadunk, de ezekben is kell, hogy szerepeljen 2014-ben készült felvétel. A pályázatra korábbi években díjat nyert képek nem adhatók be. Egy pályázó összesen 30 pályaművet küldhet be a pályázatra, kategóriától függetlenül. A pályamű állhat egyedi képből vagy képsorozatból, ez utóbbi maximum 10 képet tartalmazhat. Egy kép csak egyszer adható be, nem szerepelhet egyszerre egyedi képként és sorozat részeként is. A nevezési díj 5000 forint, amelyet online itt az oldalon lehet kifizetni.
Technikai
követelmények
A pályázaton manipulált képek nem indulhatnak, nem számít manipulációnak a színek, tónusok és a fényerő beállítása, illetve a felvétel közben keletkezett technikai hibák eltávolítása. A pályázaton legalább 8 megapixel felbontású JPG* formátumú képpel lehet pályázni aminek maximális fájl méret 19 Mbyte. A képtömörítési minőség 90% vagy 100% (százalék) legyen. A kép rövidebbik oldala nem lehet kisebb mint 2100 pixel, valamint a hosszabbik oldala nem haladhatja meg a 6000 pixelt. (*)JPEG (Joint Photographic Experts Group)
Határidők
Nevezés és feltöltés kezdete: 2014. december 15. 12:00-tól

Pályázatok beadási határideje: 2015. január 04. 24 óra

Nyilvános zsűrizés és online közvetítés: 2015. január 16-18.

Eredményhirdetés és sajtótájékoztató: 2015. január 19.

Kiállítás és díjkiosztó ünnepség: 2015. március


A kényelmes pályázat feltöltés érdekében kérünk mindenkit, hogy amit tudja kezdje meg a pályázati anyagának feltöltését, és ezt ne hagyja az utolsó éjszakára.

Támogatók

Google+